Despre noi

Compania noastră

Agricultura se practică de multe secole pe terenurile fertile ale Banatului din Nord-Vestul României.

În 2005 ne-am hotărât să înființăm în Banat, o companie agricolă orientată spre viitor.  Astfel, am preluat preponderent parcele nelucrate și le-am comasat în unități agricole eficiente. Această comasare, necesită cunoștiințele exacte ale echipei noastre despre regiunea și cadastrul de la fața locului. Procesul de comasare prin cumpărare, schimb și arendă l-am stabilit cu succes și îl vom aplica și în viitor.

Cu ajutorul tehnicii agricole moderne care protejează resursele,  am transformat suprafețele nelucrate și subalimentate, în suprafețe prelucrabile durabil. Fertilizarea și managementul, au inovat potențialul de randament existent al terenurilor. Rotația diversificată a fructelor și prelucrarea conservatoare a terenurilor, sunt punctele de bază ale comportamentului nostru cu resursele naturale.

Cultivarea cerealelor și semințelor oleaginoase este punctul nostru agricol forte. Prin proceduri de producție conforme cu legislația, creăm produse sănătoase. O parte din cerealele, cu ajutorul fabricii noastre de furaje, sunt prelucrate în furaje de calitate premium și utilizate in fermele noastre de suine. Mai departe, îngrășământul organic obținut de la suinele noastre, este aplicat pe terenurile noastre prin metode blânde cu solul și emisii minime- astfel trăim principiul ciclului material închis al unei economii circulare eco-friendly.

Echipa noastră

Grupul BanatFarming oferă o gamă variată de locuri de muncă în toată filiera agricolă – de la șoferi de tractor, îngrijitori de animale pâna la specialiști pentru comerțul de cereale și prestări de servicii agricole.

Acordăm o importanță deosebită formarii inițiale și continue a angajaților noștri. In strânsă colaborare cu școala tehnică din Voiteg, suntem de mulți ani o companie de formare în sistem dual.